Originele HP printerinktcartridges (2024)

Inkt voor thuisprinten

Inkt voor thuisprinten

Houd je herinneringen levend. Kies voor originele HP inkt als je lichtbestendige foto's wilt printen die tientallen jaren meegaan.1

Want perfectie is belangrijk

Maak de allermooiste afdrukken van je belangrijke momenten.

Want perfectie is belangrijk

Maak de allermooiste afdrukken van je belangrijke momenten.

 • Kwaliteit

  Wij ontwikkelen onze cartridges zo dat ze betrouwbaar werken en consistent prachtige afdrukken produceren zodat je moeiteloos kunt printen.2

 • Duurzaamheid

  Betrouwbaar. Recyclebaar. Verantwoord. Originele HP cartridges zijn duurzaam ontworpen en kunnen gratis gerecycled worden.3

  Meer info
 • Luchtkwaliteit binnenshuis

  Aandacht voor de luchtkwaliteit op de plaats waar je leeft en werkt. Originele HP inktcartridges zijn ontwikkeld voor mensen en binnenomgevingen, en voldoen aan de emissiecriteria van milieukenmerken.4

HP Printables

Ontdekken. Creëren. Leren.

Toegang tot honderden gratis printbare knutselwerkjes, kaarten, kleurpagina's en meer.

HP Printables

Ontdekken. Creëren. Leren.

Toegang tot honderden gratis printbare knutselwerkjes, kaarten, kleurpagina's en meer.

32%

Bijna 32% van de geteste inkt van een ander merk vertoonde fouten tijdens het gebruik of meteen bij het begin.2

1.8x

Geteste inkt van andere leveranciers dan HP produceerde 1,8 keer zoveel verspilde pagina's gemiddeld als originele HP inkt.2

85%

Meer dan 85% van de originele HP inktcartridges bevat gerecycled materiaal.5

Originele HP inktcartridges voor thuisprinten

Standaardcartridges

Ideaal voor dagelijks printen

Originele HP inkt is speciaal gemaakt voor HP printers om een consistente kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden voor een scherpe prijs.

Multi-packs

Méér printen is méér besparen

Je hoeft minder vaak naar de winkel te lopen en bespaart in vergelijkingmet losse standaardcartridges.

High-capacity cartridges

Meer pagina's

Print meer pagina's en vervang cartridges minder vaak. Met XL-cartridges ben je voordeliger uit dan met standaardcartridges.

Koop nu

Originele HP inktflessen

HP Smart Tank printers

HP Smart Tank printers

Vertrouw op een uitstekende printkwaliteit en betrouwbaarheid tegen extreem lage kosten per pagina.6 Met HP's unieke systeem van inkttanks kun je eenvoudig zonder morsen navullen met hersluitbare flessen.7

Koop nu

HP Instant Ink

Zit nooit meer zonder inkt met HP Instant Ink en bespaar tot 70%.8Krijg inkt, bezorging én recycling vanaf € 1,49 per maand.

Meer info

Ontdek een wereld aan opties met HP papier

HP heeft een uitgebreid portfolio aan printpapier met een uniek design, dat verantwoord geproduceerd is en dat hoogwaardige, betrouwbare resultaten levert.

Meer info

Koop nu

Disclaimers

 1. Foto’s zijn geprint op HP fotopapier en worden getoond achter glas, getest bij HP. Zie hp.com/printpermanence.
 2. Onderzoek uit september 2021 door SpencerLab in opdracht van HP naar in Noord-Amerika verkochte printerinkt voor gemiddelde prestaties van 16 merken niet-HP navul-, gereviseerde en imitatiecartridges t.o.v. originele HP inkt-SKU's 952XL, 63XL, 902XL, 950XL, 951XL. Om rekening te houden met problemen met de betrouwbaarheid van supplies zijn defecte en mislukte cartridges meegenomen in de berekeningen van de paginaopbrengst. Als gevolg daarvan zijn de gemelde cijfers over de paginaopbrengst niet gebaseerd op de standaard ISO/IEC 24711-methodologie, omdat die vereist dat defecte supplies worden uitgesloten van de berekening van de paginaopbrengst. Ziespencerlab.com/reports/HPInkReliability-NA-2021.pdf.
 3. Het programma is niet in alle landen beschikbaar. Zie hp.com/hprecycle.
 4. Een HP printsysteem bestaat uit een HP printer, HP papier en originele HP supplies. Blue Angel DE-UZ 219 emissie-criteria of eerdere versies van criteria zijn van toepassing bij ingebruikname van het printsysteem.
 5. Meer dan 85% van de originele HP inktcartridges bevat 4 tot 75% gerecycled plastic. Dit geldt niet voor inktflessen en andere niet genoemde producten. Kijk op hp.com/InkRecycledContent voor een lijst.
 6. HP inktflessen in vergelijking met HP inktcartridges. Kosten per pagina gebaseerd op de verwachte gezamenlijke opbrengst van zwarte en kleureninkt (cyaan/magenta/geel) op basis van de HP testmethode bij continu printen van ISO/IEC 24712-testpagina's. Niet op basis van het ISO/IEC 24711-testproces. De werkelijke opbrengst varieert, afhankelijk van de inhoud van de geprinte pagina's en andere factoren. Een deel van de inkt uit de meegeleverde flessen wordt gebruikt voor het opstarten van de printer. Kijk voor meer informatie over inhoud en opbrengst op http://hp.com/go/learnaboutsupplies.
 7. Indien gebruikt volgens de installatie-instructies.
 8. Op basis van de maandelijkse abonnementskosten van het HP Instant Ink 700-pagina's plan zonder aankoop van extra sets pagina's in vergelijking met de kosten per pagina (CPP) voor het afdrukken van ISO/IEC 24711-pagina's op de meeste HP, A4-kleur-inkjetcartridgeprinters en MFP's. Vergelijkbare printers worden geprijsd tegen of onder de prijs van de duurste HP Instant-Ink-geschikte printer in elk land met gebruik van de lokale valuta. Verkoopprijzen worden niet in aanmerking genomen voor deze studie. Het gemiddelde CPP per land wordt gebruikt om het percentage besparingen ten opzichte van CPP voor HP Instant Ink te bepalen. HP Ink Advantage-printers, printers die via contract worden verkocht, en andere printers die alleen XL-cartridges gebruiken, zijn uitgesloten vanwege een niet-standaard hardware- en toebehorenmodel. Studie uitgevoerd door Keypoint Intelligence in opdracht van HP. Printers geselecteerd op basis van marktaandeel in de IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker. www.keypointintelligence.com/HPInstantInk.
Originele HP printerinktcartridges (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 5760

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.